Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Contemporain design van de kasten op maat

Ik heb tegenwoordig een nieuw beleid, namelijk af en toe eens een blog te schrijven over de dingen die me zijn opgevallen op het internet en mijn lezers daar dan op te attenderen. Ik ben altijd bezig met design en zat een tijdje vast in de standaard hoek van design, ik keek niet verder dan alle bekende ontwerpers. Tegenwoordig heb ik echter mijn horizon verbreed en zoek ik zelf ook bewust naar allerlei bewegingen op het internet die met contemporain design bezig zijn en die me zijn opgevallen. Zo ook de kasten op maat van de website Kastdeals, neem er zeker eens een kijkje. Ikzelf heb ook twee kasten op maat van deze site besteld en ik kan je vertellen dat de kwaliteit ervan echt heel goed is. Omdat het nog niet zo bekend is besteed ik er nu in dit blog aandacht aan. Je kunt de kasten op maat geheel naar eigen wens samenstellen en dat maakt het zo ideaal. Zo kun je zelf de stijl en de kleur kiezen maar kun je ook de precieze maten doorgeven, opdat het precies in je huis past.