Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Een slaapzak baby via Lodger

Ik ben ter voorbereiding van de komst van ons kindje al meerdere malen op de website van Lodger geweest en afgelopen weekend heb ik er een draagdoek en een slaapzak baby aangeschaft. Ik vind die website zo verschrikkelijk handig aangezien je er van alles van textiel vindt, zo ook dus de slaapzak baby. Die is in feite een combinatie van een pyjama en een trappelzak en is daarmee ideaal. Ook schafte ik er eentje zonder mouwtjes aan, voor de aankomende zomer, wanneer wij ons kindje verwachten. Het heeft flink wat voeten in aarde gehad dit kindje te mogen krijgen en zo komt het dat het extra welkom is bij ons. We zijn ons er al een tijdje op aan het voorbereiden, zo heb ik vorige maand de kinderkamer geschilderd en er meubels in gezet. Het voelt goed voor mij als vader zo een actieve rol aan te nemen in de voorbereidingen, het maakt echt dat ik deel uit maak van het hele proces. Bovendien vind ik het fijn de lasten van mijn vriendin wat te verlichten, ik zorg graag goed voor mijn gezin – dat merk ik nu al.