Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Een wereld van verschil met Remeha Tzerra

Een wereld van verschil met Remeha Tzerra

De Remeha Tzerra doet precies wat wij van een cv ketel verwachten. Toen mijn vriend en ik het huis kochten waar wij nu in wonen wisten wij eigenlijk meteen al dat de cv ketel toe was aan vervanging. Maar omdat wij hier eerst eens uitgebreid de tijd voor wilde nemen om uit te zoeken welke cv ketel het meest geschikt is voor ons, hebben wij dit nog even uitgesteld. Wij hebben een hoop te klussen gehad en toen wij eenmaal na maanden bijna klaar waren ben ik toch maar eens op internet gaan kijken naar een andere cv ketel en al snel kwam ik terecht op de site hollandwarmte.nl en hierop kon ik meteen al zien dat de Remeha Tzerra zeker een ketel is die wij nodig zullen hebben. En zo ben ik maar eens gaan bellen voor een afspraak. Omdat ik mij bedacht dat als zodra het klussen klaar was en wij in onze nieuwe woning gaan, ik niet nog met een vervanging van een ketel  wil zitten. En dus moet het maar meteen allemaal goed zijn geregeld. En zo was dit in een middag al helemaal voor elkaar en was het even een wereld van verschil met onze oude ketel. En ben ik erg blij dat wij alles straks voor de winter helemaal in orde hebben.