Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Elektrisch roken met verschillende soorten e sigaretten

Elektrisch roken is veel voordeliger dan het roken van normale sigaretten. Er zijn erg veel verschillende soorten e sigaretten en verschillende soorten e liquids, dit zijn de smaken die in e sigaretten zitten. Een aantal voorbeelden van e sigaretten sets zijn, Vaporesso Tarot Nano kit, Smok Stick V8 Baby Kit en Aspire PockeX Pocket AIO Starterset. Er zijn nog genoeg andere sets te vinden op de website van Vapekings. Een aantal verschillende e-liquids die verkrijgbaar zijn bij Vapekings zijn de smaken, aardbei, menthol, kersen, appel, vanilla ice cream, kokos, donut en cappuccino. Er zijn zoveel smaken verkrijgbaar dat er altijd iets voor u tussen zit. U kunt alle smaken uitproberen, hierdoor vindt u misschien wel de perfecte e-liquid voor in uw e sigaret!

Persoonlijke ervaring elektrisch roken met Vapekings

Mijn ervaring met het elektrisch roken met Vapekings is erg positief. Er was erg veel keuze tussen e sigaretten en e-liquids. Na de perfecte e sigaret te hebben gevonden, moest ik nog op zoek gaan naar een lekkere smaak voor mijn e sigaret. Ik was erg benieuwd naar de donut e-liquid, dus ik besloot deze te bestellen. De donut smaak e-liquid vond ik erg lekker en zoet. Dit is natuurlijk voor iedereen anders, maar ik raad de donut e-liquid zeker aan als u van een zoetige smaak houdt! Elektrisch roken bevalt mij heel goed, zeker met een lekkere e-liquid!