Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Escape room Arnhem voor de leukste escape rooms

Escape-room-Gelderland

Op zoek naar leuke escape room Arnhem om samen met uw collega’s, familie of vrienden te doen? Neem dan een kijkje op de website van Escape Room Gelderland. Ze beschikken over 3 verschillende escape rooms die allemaal erg leuk zijn aangekleed en waar u wel even vastzit. De kamers zijn niet te moeilijk en niet te makkelijk. Iedereen kan de escape room doen. Moet u wachten op de andere teams voordat u mag beginnen met ontsnappen? U kunt gewoon een drankje bestellen en op het terras gaan zitten of een potje tafelvoetbal spelen. Dus bent u op zoek naar een escape room die leuk is voor iedereen en waar u moet samenwerken om de uitgang te bereiken? Neem dan een kijkje op de website van Escape Room Gelderland voor meer informatie over de escape rooms.

Escape-Room-Gelderland-ontvangstruimte

Zeer tevreden over de escape rooms

Ik heb laatst 1 van de 3 escape rooms gedaan bij Escape Room Gelderland. Ik ben erg tevreden over hoe het is gegaan. De kamer was leuk aangekleed en het was echt hersenen kraken om tot de oplossing te komen. Ik vond het vooral leuk omdat het de connectie tussen uw vrienden of collega’s test. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van Escape Room Gelderland als u het zelf ook wil proberen.

Kijken of u kunt ontsnappen

Wilt u kijken of u het ook kan. Op de site kunt u meteen uw escape room ervaring plannen. Ook kunt u vinden hoeveel man er in 1 keer mogen en in welke stijl de kamers zijn.