Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Het aroma van de koffiebar

Onlangs was ik met enkele zakenpartners naar een beurs waar we verwachtten wel wat interessante dingen voor ons bedrijf tegen te komen. Helaas was er op het gebied van onze onderneming niet zoveel belangwekkends uiteindelijk, en wat me zodoende het best is bijgebleven is de heerlijke geur die de koffiebar daar verspreidde en die ik echt niet kon weerstaan. Normaal gesproken heb ik het beleid met mezelf afgesproken overdag niet teveel koffie te drinken, aangezien ik dat vroeger veel deed en het mijn stress enorm verhoogde – en dat terwijl ik die juist moet leren af te remmen. Dus eigenlijk drink ik geen koffie overdag, behalve het kopje koffie na het eten – dat ik echt té lekker vind om te laten staan. Ditmaal maakte ik voor deze mobiele koffiebar een uitzondering, want het aroma was gewoonweg te aanlokkelijk. En ik moet je zeggen dat dat kopje koffie het ook helemaal waard was, echt die Italiaanse smaak van weleer in zich verenigd. Ik zou het geen punt vinden nog eens vaker voor onderzoek naar een beurs als dit gestuurd te worden, als het maar kan betekenen dat ik mezelf kan verrassen bij de koffiebar!