Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Lifestyle

fijn leven

Je Lifestyle aanpassen betekent een doelstelling voor ogen hebben

Het perfectioneren van je lifestyle lijkt misschien een onhaalbaar iets. Een directe omschakeling is dan ook niet realistisch, maar kleine veranderingen aanpassen om je fysieke, emotionele en mentale welzijn te verbeteren om meer van het leven te genieten moet makkelijk haalbaar zijn. Breng geen drastische ingrepen in je levensstijl, maar begin met een of twee wijzigingen. Voor je het weet heb je de levensstijl waar je altijd al van droomde.

Hoe je het leven direct ten goede kunt veranderen.

  • Verander lifestyle en stel dagelijkse doelen, beloon jezelf wanneer je ze bereikt.
  • Maak een lijst over items waar je van houdt, dingen die je gelukkig maken.
  • Probeer zoveel mogelijk er tussen uit te gaan, bezoek vrienden of familie, ga op vakantie of neem een huisdier die je moet uitlaten.
  • Straal positiviteit uit, inspireer en wees aardig tegenover mensen.
  • Laat geweldige kansen niet aan je voorbij gaan, gebruik ze om jezelf te ontwikkelen tot een beter en bekwamer persoon.
  • Misschien het allerbelangrijkste. Eet gezond, beweeg voldoende en vergelijk jezelf niet met anderen.
lifestyle

Laat je leven gunstig beïnvloeden door de moderne dingen om je heen

Alles waarmee je in aanraking komt, heeft invloed op jou. Dat heeft te maken met de respectievelijke frequentie die het uitstraalt. Alles wat jouw leven beïnvloedt kan een positief of negatief effect hebben. Leer deze invloeden te beheersen. Gebruik je een mobiele telefoon, computer en internet of dergelijke gadgets? Is je gezondheid herstellende door geavanceerde medicijnen? Reis je met het vliegtuig?

Als dat zo is, zijn dit al enkele manieren waarop de wetenschap je levensstijl heeft beïnvloed. Maar, stel je jezelf teveel bloot aan negatieve informatie die via allerlei mediakanalen naar binnen krijgt, dan neemt je frequentie toe. Verbeter je frequentie door leuke dingen te doen. Wetenschap is een zegen voor de mensheid, maar dan moet je er wel op de juiste manier gebruik van maken. Lees meer over tips op deze blog.