Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Ontspannen reis met Van der Borgt

Ontspannen reis met Van der Borgt

 

Hoewel we ettele kilometers van elkaar verwijderd zijn, mag dat niet betekenen dat we elkaar niet meer zien en dat is dan ook zeker niet het geval tussen mijn zus en mij, we zien elkaar nog geregeld. Zij woont in Breda en dat vind ik nog steeds een erg leuke stad, dat ken ik nu, in al die jaren dat ik er al kom, nu toch ook alweer op m’n duimpje eigenlijk! Ik kom geregeld even een weekendje bij haar hangen, en dan doen we ook van die echte zussendingen overigens, ik vind het heerlijk! Maar soms gaan we ook weleens naar een feestje, wat goed uitkomt aangezien we allebei van dezelfde muziek houden en we daarop echt helemaal los kunnen gaan. Zo’n avond moet je niet aan komen zetten met het openbaar vervoer of met de fiets, nee dan nemen we gewoon lekker de taxi. Wij bellen altijd met Van der Borgt, waar ik echt goede ervaringen mee heb, zo door de jaren heen dat ik er al gebruik van maak samen met zuslief. Ook dit weekend zijn we weer door Van der Borgt heen en weer terug gebracht naar een feestje, wat echt een ontspannen gevoel over de reis heeft opgeleverd!