Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Op zoek naar personal training in Amsterdam

Logo Amsterdam Personal Training

Bent u op zoek naar een sportschool met personal training in Amsterdam? Dan bent u bij Amsterdam Personal Training aan het juiste adres. De trainers hebben veel ervaring in het maken van trainingen en in het geven van deze ervaring. Naast de personal training hebben ze ook bootcamp lessen. Bootcamp stamt af van de trainingen die het amerikaanse leger vroeger volgden. Tijdens bootcamp traint u op explosiviteit, kracht, uithoudingsvermogen en lenigheid. Deze trainingen zijn heel zwaar en heel leuk om te volgen. Dus bent u op zoek naar een goed personal trainer in Amsterdam? Neem dan een kijkje op de website van Amsterdam Personal Training.

studio-Amsterdam-PT

Zeer tevreden over de trainingen van Amsterdam Personal training

Ik ben erg blij met Amsterdam Personal Training. Ik ben veel aangekomen door de trainingen, want vroeger was ik enorm dun en ik was hier heel onzeker over. Toen ik begon met fitnessen kon ik net een stang van 20 kilogram de lucht in krijgen en nu is dit 4 keer deze hoeveelheid. Ik train nu een jaartje en ik ben zeer tevreden over de vooruitgang. Ik zou zeker aanraden om een kijkje te nemen op de website van Amsterdam Personal Training om te kijken of het iets is voor u.

Meer te weten komen over Amsterdam Personal Training

Wilt u meer te weten komen over de trainingen en werkwijze van Amsterdam Personal Training. Neem dan een kijkje op de website van Amsterdam Personal Training. Met al uw vragen kunt u terecht bij een van de mensen van Amsterdam Personal Training.