Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Tip voor leuke groepslessen in Eindhoven

Logo-Smart-Personal-Training

Ben je op zoek naar groepslessen Eindhoven om een goede personal trainer te vinden waarbij je in groepjes leuke oefeningen samen zult gaan doen om samen fitter te worden? Dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van Smart Personal training. 

Zeer veel personal trainers in de buurt van Eindhoven 

Mijn vriendin en ik wilde graag afvallen en fitter worden. We gingen daarom ook op het internet op zoek naar groepslessen Eindhoven om een personal trainer te vinden waarbij we samen konden sporten. Toen we hier op het internet naar op zoek gingen kregen we zeer veel zoekresultaten van veel personal trainers bij ons in de buurt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Smart Personal training ons het meeste aan. de website van deze personal trainer is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website zijn onder andere afbeeldingen te vinden van voorgaande klanten die allemaal erg veel resultaat hebben geboekt met behulp van een personal trainer van Smart Personal training. Dit sprak ons beide erg aan waardoor we besloten om contact op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

personal-trainers


Zeer tevreden over de groepslessen van Smart Personal training 

Toen we contact opnamen met de personal trainer werden we erg vriendelijk te woord gestaan en we kregen uitstekend voedingsadvies. Na het gesprek besloten we daarom ook samen te beginnen met sporten. We zijn inmiddels een aantal weken verder en we zijn allebei al een stuk fitter en een aantal kilo’s afvallen.