Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Voor ons allebei een onderwaterhuis mee op ski vakantie

Voor ons allebei een onderwaterhuis mee op ski vakantie

Wij gaan op ski vakantie met ons gezin. Dit doen wij elk jaar met enorm veel plezier. Ik en mijn man hebben altijd ons mobieltje paraat om de mooiste foto’s en filmpjes te kunnen maken van de kinderen en van elkaar. Nu heb ik door een tip van een vriendin een onderwaterhuis voor mijn mobiel aangeschaft en ook meteen voor die van mijn man. Wij hadden het over de ski vakantie en zij vertelde mij dat je met schade door sneeuw en of zand je telefoon stuk kan krijgen als deze bijvoorbeeld uit ja jaszak valt. Toen zij mij dit vertelde wist ik dat dit ook iets voor ons zou kunnen zijn. En gelukkig had dit bedrijf voor allebei de telefoons een onderwaterhuis welke ik dan ook meteen heb besteld. Zo kunnen wij in de sneeuw de mooiste foto’s maken zonder dat wij bang te hoeven zijn voor schade. Want ondanks dat een telefoon vervangbaar is zijn alle mooie foto’s dat niet. Een onderwaterhuis is een absolute aanrader voor een ski vakantie. Zo kan je in elk gewenst moment de mooiste foto’s maken en hoef je je geen zorgen te maken dat de telefoon nat word.