Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

10 feet outfit

10 feet outfit

Ooit gehoord van het merk 10 feet, een geweldige mooi merk met een oorsprong in Amsterdam. De grote hoeveelheid aan shirts, broeken, vesten en truien zorgt ervoor dat u een complete 10 feet outfit samen kan stellen en er stralend uit kan zien. 10 feet is o.a. verkrijgbaar op de online winkel van Jeroen Beekman, waar u steeds weer verrast wordt door de nieuwe en frisse collecties van 10 feet. Zelf ben ik al een tijdje fan van deze webwinkel en wil ik het graag iedereen aanraden. Omdat ik vaak mijn klanten advies geef over kleding, wil ik ook graag in het algeheel tips weggeven, zo dus ook bij het merk 10 feet. Het heeft een geweldige pasvorm, waar vrouwelijke vormen uitstekend in uitkomen. Daarnaast is elke maat te vinden, allemaal perfect uitgesneden en precies bedoeld voor het vrouwelijk lichaam. Ik heb al een aantal sets van 10 feet en ben er meer dan tevreden over, niet vaak heb ik zulke fijne kledingstukken in de kast, waarvan ik weet dat ik er jarenlang plezier van heb en ik er optimaal van kan genieten. Ook is alles uitstekende te combineren met elkaar, zo heb je aan drie kledingstukken al genoeg om je nieuwe garderobe op te frissen.