Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Adidas golfhandschoen werkte echt heel goed

Mijn zakenpartner neemt mij af en toe eens mee naar de golfbaan. Ik vind het erg leuk en heb dit vroeger veel gedaan. Hij is er pro in en is in zijn vrije tijd hier altijd te vinden. De laatste keer was er een belangrijke deal gaande en dit moesten we uitvoerig behandelen. We besloten dit tijdens het golfen te doen. Uit blijk van waardering gaf hij mij bij binnenkomst een cadeau, ik kreeg een Adidas golfhandschoen, iets waar ik erg blij van werd, want ik wist dat de Adidas golfhandschoen stond voor een goede grip en betere kwaliteit. Enfin, we besloten te gaan golfen en rustig tot zaken te komen. Dit ging in het begin nog moeizaam, want ik was zo onder de indruk van mijn spel met de Adidas golfhandschoen, ik was aanzienlijk beter en dit was echt duidelijk te merken. Dat het zo’n verschil kan maken! Ik bedankte hem nogmaals en na een ronde zijn we uiteindelijk gaan lunchen om echt even over werk te praten. Dit ging best goed, er komen grote veranderingen aan maar wanneer we dit goed uitzetten beleven we er alleen maar veel profijt aan.