Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Altijd bij administratiekantoor terecht

Altijd bij administratiekantoor terecht

Aan het zelfstandig ondernemen kleven risico’s, grote risico’s. Daarom begint niet iedereen eraan, en groot gelijk hebben ze. Ikzelf was nogal bang toen ik begon aan mijn eigen zaak, omdat ik de risico’s ken en sowieso wat voorzichtiger ben dan de meeste mensen om me heen die ik ken. Dat zit in mijn aard, en daarom is het eigenlijk al een prestatie op zich dat ik aan een eigen zaak begonnen ben. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk van de risico’s uit te sluiten en besloot wat maatregelen te treffen om de risicio’s zoveel mogelijk tot een minimum te beperken. Daarom heb ik bij voorhand al contact gelegd met een administratiekantoor, om van hen advies te krijgen over alle zaken waar je aan moet denken als je je eigen zaak start. Ik zocht een administratiekantoor met verstand van zaken, zodat ik van hen echt iets kon leren en ik goed beslagen ten ijs zou kunnen komen. Dat is gelukt, want dit administratiekantoor heeft me echt goed weten voor te bereiden op alles wat komen ging en ze helpen me trouwens nog steeds. Ik ben erg aan ze gehecht en heb de hulp van dit administratiekantoor op allerlei vlakken nog steeds nodig, omdat ik gewoon niet alles begrijp. Gelukkig zijn het niet alleen verstandige maar ook nog eens geduldige mensen, en ik kan altijd bij dit administratiekantoor terecht met mijn vragen en opdrachten voor ze.