Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Bedrijfshypotheek voor mijn startende onderneming

hypotheekBedrijfshypotheek voor mijn startende onderneming

Als startende ondernemer vind ik het heel belangrijk mezelf goed te informeren over alle mogelijkheden die er, bijvoorbeeld op financieel gebied, zijn voor mijn bedrijfje. Ik ben natuurlijk nog niet zo goed van alles op de hoogte, en daarom vind ik het van belang dat ik op een eerlijke wijze word voorgelicht. Ik raadpleeg daarvoor veelvuldig het internet, vooral de forums en verzamel zoekmachines, waar veel aanbieders van hetzelfde product zitten en je dus zelfstandig kunt vergelijken bij wie je de beste waar krijgt voor je geld. Tegenwoordig ben ik erg gefocust op de bedrijfshypotheek, waar ik nog niet alle voor- en nadelen van weet. Ik weet dat het pand waar mijn bedrijfje zich in heeft gevestigd dan als onderpand dient en op zich spreekt dat me juist wel erg aan. Ik moet toch nog een permanente locatie zien te vinden voor mijn onderneming en wil een extra potje aanboren ook voor investeringen, dat kan beide mooi met zo’n bedrijfshypotheek. Ik laat me hier van alle kanten over informeren, en heb al wel een aardig beeld van waar ik op moet letten bij het afsluiten van een bedrijfshypotheek en wat essentieel is hierin en wat ik beter links kan laten liggen