Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Bij Van der Borgt ben je voor een goedkope taxi stukken minder kwijt

Bij Van der Borgt ben je voor een goedkope taxi stukken minder kwijt

 

Zoals jullie inmiddels wel weten sta in dit blog even stil bij de goede dingen die me zijn overkomen, de bedrijven of producten waar ik een goede ervaring mee heb en die ik niet voor mezelf wil houden maar die ik anderen net zo goed gun om van te kunnen genieten. Voor de lezers van dit blog die zich ook in Breda of in de omgeving hiervan bevinden heb ik de volgende goede tip voor een goedkope taxi, namelijk Van der Borgt. Het is een centrale die ik onlangs pas ontdekt heb en ik besef me pas sinds nu hoe ik eigenlijk altijd teveel heb kunnen betalen bij al die andere bedrijven hier in Breda. Want er zijn heus best wel wat taxicentrales die concurreren met elkaar op dezelfde markt. Eigenlijk weet alleen Van der Borgt zich met haar écht goedkope taxi goed te onderscheiden van de rest van de centrales. En dat is nogal wat hier, want het verschil kan wel in een tientje lopen op een klein stuk tot meerdere (tientallen) euro’s op grotere afstanden. Het stuk dat ik normaal af leg heb ik aan deze toets onderworpen en ik ben bij Van der Borgt echt structureel minder kwijt. http://www.taxivanderborgt.nl/goedkope-taxi/