Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Blij met de netapp controllers

Blij met de netapp controllers

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen met een eigen bedrijfje en vanaf het begin af aan was het eigenlijk al een succes. Wij werken hier veel met computers, databases en netwerken dus we hebben computers nodig met een groot geheugen dat was van tevoren al wel duidelijk. Ik had vanaf het begin af aan al grote geheugenboxen aangeschaft voor alle opslag van ons werk. Ik wil ook niks weggooien wat we ooit hebben gedaan, misschien kan het ook nog een keer van pas komen of kunnen we het gebruiken als een soort van portfolio. Na een jaar of 2 werd ons bedrijfje zo groot dat je het onmogelijk nog een bedrijfje kon noemen. We kregen veel klanten en daardoor veel en veel meer opslag maar ik weigerde ons werk weg te gooien. Ik ben eens gaan rond speuren op het internet of er iets was voor ons bedrijf om de opslag te regelen die niet meteen weer vol zat met geheugen. Uiteindelijk kwam ik uit bij de netapp controllers. Dit zijn een soort van grote kasten voor bij je computer met verschillende harde schijven erin die een enorm opslag vermogen hebben. Er werd ons verzekerd dat de eerste 2 jaar de opslag niet zou vol zitten. De prijs viel ook ontzettend mee en ik heb er meteen een paar aangeschaft. Ik kan hier nu wel knieperig over gaan doen maar voor ons bedrijf is het toch belangrijk dat we zo’n opslag hebben.