Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Bloemen bestellen voor mijn lieve moeder

Boeketcadeau

Mooie Bloemen bestellen die ik vervolgens kan overhandigen aan mijn moeder. Zij heeft mij zo onwijs goed geholpen de afgelopen tijd. Daar wil ik iets voor terug doen!

Voor een half jaar terug heb ik in het ziekenhuis gelegen. Mijn linkerknie moest worden aangepast omdat ik hier mijn gehele leven al last van had. Nu waren zij erachter gekomen waar het aan lag en daar moest een operatie voor uitgevoerd worden. Een revalidatie wat ik daarna heb gehad was zwaar, maar ik kan gelukkig normaal lopen zonder pijn! In die tijd dat ik in het ziekenhuis lag, toen kwam mijn moeder tweemaal per dag langs om mij gezelschap te houden. Met name in het begin was dit voor mij erg prettig, dit omdat ik alleen op een kamer lag en niks kon.

Bloemen bestellenEen bedankje als  bloemen bestellen mogelijk maken

Zelfs het moment dat ik uit het ziekenhuis kwam stond mijn moeder voor mij klaar. Mijn vader is al een aantal jaren niet meer onder ons en dan kan je merken dat mijn moeder zich eenzaam voelt. Dagelijks kwam mijn moeder bij mij thuis om het eten te bereiden en de vogels te voeren. Een periode waarin ik mijn moeder onwijs dankbaar voor ben. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik een bos bloemen kan bestellen. Hierdoor kwam ik terecht op de website van Boeketcadeau. Hier vind je onwijs veel boeketten voor zeer aantrekkelijke lage prijzen. Als je voor twaalf uur een bestelling plaatst bij dit bedrijf, dan wordt het diezelfde dag nog bezorgd.Bloemen bestellen

Mijn bestelling had ik al vroeg in de ochtend geplaatst. Zo kwam mijn moeder gistermiddag naar mij toe met een glimlach op haar gezicht. Zij had het niet verwacht dat ik dit had gedaan! De bloemen zien er onwijs mooi uit en bovendien geeft het mijn moeder een glimlach.