Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Carview-qc weet waar ze mee bezig zijn

Carview-qc weet waar ze mee bezig zijn

Samen met men vrouw hebben we laatst een nieuwe auto gehaald en hij bevalt prima. Hij rijd super, maar nu de winter er weer aankomt moeten we wel even winterbanden halen. Op advies van mijn buurman zijn we bij carview-qc gekomen en zo vertelde hij ons dat hij er al een poosje vaste klant en altijd goed geholpen is en eigenlijk niks heeft waarom hij daar weg zou gaan of wat dan ook dus dat sprak me wel aan. Ik ben daar toen langsgegaan en uitgelegd dat ik nieuwe winterbanden nodig had en zo hebben ze mij een aantal winterbanden geadviseerd en heb toen overlegd met mijn vrouw en gekozen. Ze hebben ze gelijk eronder gezet en ik kon ze ook opslaan bij hun en dat koste bijna niks. Ik ben zeer vriendelijk behandeld en vond het fijn dat als er iemand verstand van heeft mij een advies geeft , want dan weet je zeker dat je iets goeds koopt. Het was niet zo dat ze je de duurste van de duurste aansmeerde en dan vond ik ook fijn. Ik wil carview-qc daar voor bedanken en tot over een tijdje.