Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Cosmetische acupunctuur; zichtbaar jonger

Door middel van cosmetische acupunctuur ben ik zichtbaar jonger geworden, mijn rimpels zijn nauwelijks meer zichtbaarder en ik zie er echt tien jaar jonger uit. (Al zeg ik het zelf.) Enfin, ik kwam bij cosmetische acupunctuur terecht toen ik toch maar op zoek ging naar een redmiddel voor mijn huid. Ik heb jarenlang gerookt, waardoor mijn huid al snel ouder is geworden, iets waar ik niet trots op ben. Een chirurgische ingreep vind ik ook weer iets te heftig, ik heb het er immers zelf naar gemaakt, en zo kwam ik eigenlijk al snel bij cosmetische acupunctuur terecht. Ik maakte een afspraak bij een praktijk in de buurt en dit was gelijk al erg leuk en ik had er veel vertrouwen in. En dit werd ook beloond, want ik ben er echt door verbeterd. Ik heb meer levensenergie, zo noemen ze het volgens mij. Ik merk het vooral door de mensen in mijn omgeving, iedereen heeft er wel wat over te zeggen, ze vinden mij er ook jonger uit zien. Ik raad dan ook iedereen om mij heen cosmetische acupunctuur aan, want ik weet dat iedereen hier baat bij heeft!