Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

De CV ketel vervangen op mijn woonboot

De CV ketel vervangen op mijn woonboot

 

Als je je CV ketel vervangen wilt, dan kan ik het je aanraden eens op de website van Holland Warmte te kijken. Dit is de website waar ik mijn nieuwe CV ketel aangeschaft heb. Sinds een poos woon ik op een woonboot en sowieso is het de beste tijd om een ketel te vervangen als het zomer is, want dan loop je niet het risico een tijdje in de kou te zitten, althans dat is dan een idee dat bij mij leeft. Bovendien was het de tijd er wel voor moet ik zeggen, de oude CV ketel vervangen was echt geen gek idee nu, nadat die oude toch al een jaar of vijftien mee was gegaan. Zo eens in de vijftien a twintig jaar is het verstandig de ketel te vervangen en nu met mijn verhuizing naar deze boot leek het me het beste dit klusje gelijk te gaan ondernemen. Bovendien had ik nog een verborgen agenda met het vervangen van de ketel, aangezien ik op zoek was naar een veel kleiner model. De vorige eigenaar heeft om een onverklaarbare reden gekozen voor een grote ketel en dat terwijl de ruimte hier op zichzelf al beperkt is. Dat maakt dat ik het niet handig manoeuvreren vind hier in de gang en daarom zocht ik naar een compacter model.