Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

De kilo’s vliegen er vanaf met het hulp Cambridge dieet

Een van mijn vrienden heb ik denk ik een week of drie niet gezien en ik schrok echt toen ik hem weer zag, want hij was flink afgevallen. Deze jongen heeft al een tijdje moeite met zijn gewicht en hij is ook flink aangekomen in de tijd dat hij studeerde en erop los leefde met feestjes en alcohol en ongezond eten. Ik maakte me altijd al een beetje zorgen over hoe het er allemaal bij hem aankwam, al die extra kilo’s, het maakte niet dat hij er gezonder uitzag en ik vond het zo zonde voor hem. Hij zei me dat hij alvast was begonnen met zijn goede voornemens en dat het voornaamste voor hem was zijn fijne gevoel over zichzelf weer terug te krijgen. Hij volgde sinds enkele weken het Cambridge dieet en het begon nu echt z’n vruchten af te werpen. Ik geef hem gelijk, want met het hulp Cambridge dieet is hij inmiddels toch al iets van zeven kilo kwijtgeraakt. Hij gaat door tot hij er vijftien kwijt is en zoals ik het zie is hij al aardig op weg daar naartoe. Knap hoor!