Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

De PRINCE2practitioner cursus was voor ons beide echt een succes

De PRINCE2practitioner cursus was voor ons beide echt een succes

Op advies van een collega ben ik een PRINCE2practitioner gaan volgen en de PRINCE2 practitioner cursus leerde mij in te zien hoe benifits te definieren, te beheren en te meten. Het inzicht in benefits en kosten is een basis om de levensvatbaarheid van een project voortdurende te kunnen rechtvaardigen aan betrokkenen, de stake holders. En daarom was een PRINCE2practitioner echt nodig. Ik ben erg blij dat ik deze extra cursus hier in mocht krijgen van mijn werkgever. Het is in dit vak altijd een kwestie van door leren omdat altijd alles zal blijven doorgroeien en door het volgen van de PRINCE2practitioner kan ik mij nog beter in het bedrijf waar ik nu werk ontwikkelen. Mijn vrouw heeft werkelijk geen idee wat ik doe en daarom was het fijn om alle positiviteit met een mede student te kunnen evalueren. Ook hij vond het erg prettig om deze ervaring te delen en toevallig werkt hij ook in een soort zelfde bedrijf. En zo kunnen wij onze ideeën en ervaringen delen. De PRINCE2practitioner cursus die wij hebben gevolgd bij CAI opleidingen was voor ons beide dan ook zeker weten een echt succes.