Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

De redding nabij met de 24 uurs service van de slotenmaker

De redding nabij met de 24 uurs service van de slotenmaker

 

Het moge echt een zegen heten hier in de hoofdstad te wonen. Niet alleen is al het logische hier binnen handbereik, alles waarvan we inmiddels wel weten dat het er is, maar ook zijn er nog onverwachte dingen die je, als je ze echt hard nodig hebt, verrassen door hun bestaan. Laat ik dit gegeven illustreren met het gemak dat ik onlangs ondervond toen ik mijzelf buiten mijn eigen huis had gesloten. Ik hoefde namelijk maar even op mijn telefoon te kijken en het internet te bezoeken om erachter te komen dat er een 24 uurs service op sleutelgebied bestaat. Dat ik zo suf was geweest mijn sleutels op het tafeltje in de vestibule te laten liggen vooraleer ik de deur achter me dichtsloeg mag dan niet praktisch genoemd worden, het feit dat je je huis op elk gewenst tijdstip met deze 24 uurs service weer binnenkomt is dat zeker wel! Woon je ook in Amsterdam, besteed dan extra aandacht aan dit blog, want ik ben heus niet de enige die het is overkomen of in de toekomst zal overkomen. Je antwoord schuilt in het bellen of mailen van deze 24 uurs service van de slotenmaker – en je redding is nabij, geloof me!