Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

De rollator topro

Ik heb een rollator topro en ik ben er heel erg blij mee. Ik doe elke dag boodschappen en ben nog behoorlijk fit en helder, waar ik overigens erg dankbaar voor ben. Maar toen ik merkte dat het lopen mij toch zwaar tegenviel, bestelde ik een rollator topro. Ik had een beetje gekeken welke nou echt goed waren en daar kwam de rollator topro uit. Het is nu weer een feestje om naar de supermarkt te gaan en naar het winkelcentrum. Ik ben er zo, kan nu ook langer blijven wanneer ik bekenden tegen kom en kan wanneer ik wil mijn rust nemen. Ik wist niet dat een rollator zoveel op zou leveren. Ik vind het niet erg om oud te worden, sterker nog, ik vind het wel een mooi proces. Eindelijk heb ik het gevoel dat ik niks meer hoef, ik heb mijn leven geleefd, mijn taken voltooid en hoef nu alleen nog maar te genieten. En dit doe ik volop. Ik heb leuke vrienden om mij heen, fantastische kinderen en maak nog heel veel uitstapjes. Het is echt een mooie tijd en daar ben ik heel erg blij mee.