Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

De Slotenmaker Amersfoort heeft ervoor gezorgd dat ongenode gasten niet binnenkomen!

De Slotenmaker Amersfoort heeft ervoor gezorgd dat ongenode gasten niet binnenkomen!

 

Om mezelf een veiliger gevoel te geven hier in de binnenstad besloot ik enkele voorzorgsmaatregelen te treffen. Je moet goed begrijpen, op zich heb ik nooit echt erge dingen meegemaakt, want hoewel er in mijn vorige huis weleens is ingebroken, betrof dat de woning van mijn buurman. Bij hem zijn enkele spullen ontvreemd, mijn appartement zijn ze helemaal niet in geweest. Er viel destijds ook niet echt veel te halen, hoewel dat tegenwoordig wel weer anders is natuurlijk. En toch heeft dat me altijd een heel onveilig gevoel gegeven, heb ik me daarna nooit echt meer zeker en veilig gevoeld in huis. Nu ik dus ging verhuizen naar de binnenstad liet ik de Slotenmaker Amersfoort langskomen bij mij thuis, omdat ik me vanaf het begin al veilig wilde voelen. Zeker hier in de binnenstad, met een open dakterras dat makkelijk te bereiken is, vond ik het echt nuttig de http://slotenmakersamersfoort.nl/ te laten komen. En dat heeft z’n vruchten zeker ook afgeworpen trouwens, want het zit hier nu potdicht, hoe slecht je intenties ook zijn, je komt hier gewoonweg niet binnen!