Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

De trend van Studio Anneloes

De trend van Studio Anneloes

Mijn zus belde me laatst op met een groot verhaal, ze had een nieuwe trend ontdekt en wilde me erop wijzen omdat ik een eigen zaak heb. Ze zei dat ik er maar het beste zo snel mogelijk bij kon zijn, nu het nog enigszins in de marge verkeert. Binnenkort kun je niet meer om Studio Anneloes heen, zei ze namelijk. Ik weet dat als mijn zus zoiets zegt ze een waar punt te pakken heeft. Mijn zus verkeert namelijk in de hippe kringen van Amsterdam en als die een trend door heeft, dan is het nog maar een kwestie van tijd voor die overwaait naar het oosten van het land, waar ik met mijn winkel zit. Het punt is dat je altijd ziet dat trends overwaaien, het eigenlijk een gek idee hoe de rest van het land de hippe dingen volgt en op onze hoofdstad wil lijken in feite. Nou woon ik ook in een behoorlijke hippe stad, met de modeacademie van Nederland, dus ik ben er even op gaan letten in het straatbeeld. Ik heb welgeteld drie mensen gezien in een jurk van Studio Anneloes en het kan natuurlijk zijn dat er meerdere andere jurken aan mijn attentie zijn ontsnapt. Dus ik weet dat het eraan komt, de trend van Studio Anneloes.