Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Die trouwfilm moeten we maar gewoon doen zei hij

Die trouwfilm moeten we maar gewoon doen zei hij

Ik vind een trouwfilm net zo belangrijk als mooie foto’s. mijn vriend denk hier anders over dis ik ben hem er nu van aan het overtuigen dat wij ook een trouwfilm moeten hebben. Een trouwfilm kunnen wij bij de trouwfotograaf meteen bij reserveren omdat ik dit op de site van va Essen hebben gezien. En zo zat ik samen met mijn vriend aan de keukentafel met een kopje koffie er bij en wat goede moed, deze site wat meer te ontdekken. Een goede indruk van een trouwfilm was geen probleem omdat wij veel filmpjes hebben kunnen kijken. Mijn vriend kreeg er een lach op zijn gezicht van. Later op die avond toen wij al lang op de bank zaten, vertelde hij mij dat we die trouwfilm gewoon moeten doen! Yes! Ik heb het voor elkaar riep ik, en gelukkig konden wij nog op tijd een reservering maken en zo ben ik dan ook helemaal klaar om alles dan ook zo perfect mogelijk te laten vastleggen. Ik kan nu al niet wachten hoe alles er uit komt te zien en de dag moet nog beginnen. Hopelijk doet het weer goed met ons mee en dan is het alleen nog maar een kwestie van aftellen!