Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Mijn dochter wilde meisjes veterschoenen

Nooit had ik verwacht dat mijn dochter een meisjes meisje zou worden. Zelf was ik voeger ook totaal niet zo en daarom schrok ik nogal van mijn dochter toen ze tijdens het winkelen roze schoenen aanwees. Toen ik later met haar naar een andere winkel ging wees ze blauwe schoenen aan, maar hetzelfde model als voorheen. Ik zag dat dit meisjes veterschoenen waren, en dat het dus niet aan de kleur roze had gelegen. Meisjes veterschoenen zijn helemaal hip, en een echte aanrader!durlinger veterschoenen meisjes

Geschrokken

Ik was een beetje geschrokken van haar plotse voorkeur voor de kleur roze. Ik heb zelf nooit zoveel met alles in het roze dragen en vind het er ook niet altijd even leuk uitzien voor zo’n kleine meid. We gingen winkelen en iedere schoen die een veter had, of iets wat er op leek wilde ze hebben. Het maakte haar niet uit of de schoen roze, geel met paarse stippen, of volledig glittert. Uiteindelijk heeft ze een mooi zwart met witte schoen gekocht, en ik ben ergens een beetje opgelucht. Dochters zijn natuurlijk een groot feest, maar ik wil wel een beetje een meid met pit houden!