Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Eclectische sfeer met de moderne meubels en klassieke hanglampen

Eclectische sfeer met de moderne meubels en klassieke hanglampen

 

Ik ben altijd al nooit vast te pinnen geweest op een bepaalde stijl. Van huis uit ben ik opgegroeid met overal moderne meubels om me heen, iets waar ik altijd van genoten heb. Ik hou zelf ook van de strakke stoelen en meubels van Scandinavisch design en heb inmiddels enkele grote aanschaffen op mijn naam. Die maken de sfeer van mijn etage wel echt, maar hetgeen nog het meest spreekt is de wisselwerking die de verschillende meubels die ik heb met elkaar aangaan. Zo heb ik enkele prachtige klassieke hanglampen hangen, die je eigenlijk in een heel ander soort interieur zou verwachten, maar die juist hier erg mooi staan. Die combinatie van het moderne van enkele van mijn meubels met de klassieke hanglampen en andere klassieke elementen die ik in de inrichting verwerkt heb, is wat mijn etage echt doet spreken. Ik vind zelf dat ik een behoorlijk geslaagde interactie in mijn interieur ben aangegaan en ben erg te spreken over hoe mijn inrichting momenteel is, ik ben niet echt meer op zoek naar verandering, het is eigenlijk wel goed zo. Nu is de tijd aangebroken om te stoppen met verzamelen en me te richten op het genieten van wat ik hier om me heen heb.