Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Een Camouflagenet kwam goed van pas

Een Camouflagenet kwam goed van pas

Vorige week had ik een opdracht gekregen van een militaire instructeur van mij en dat was om midden in het bos een WLP te gaan graven. Toen ik de opdracht kreeg wist ik gelijk wat ik nodig had en ben ik ook gelijk gaan zoeken naar spullen. Ik had onder anderen een camouflagenet nodig en die heb ik toen ook opgehaald. Met een aantal buddy´s zijn we gaan graven en na een paar uurtjes waren we klaar. Het gat was gegraven en hij was goed gecamoufleerd. Ik ben heel erg blij met het eindresultaat en mijn militair instructeur vond het er ook erg goed uitzien. De camouflagenet had ik geregeld bij de dump en die vonden het geen enkel probleem. Als er mensen zijn die er ook graag een willen of eentje willen lenen zou ik maar eens even gaan kijken bij dit bedrijf. Ze hebben er nog veel meer en als je iets nodig hebt weet ik haast wel zeker dat het ertussen zit voor je. In ieder geval bedankt dat ik het camouflagenet mocht lenen en ik wens iedereen veel succes met alles.