Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Een factuur maken kan ik nu overal ter wereld

factuur makenEen factuur maken kan ik nu overal ter wereld

Wie had me ooit kunnen vertellen dat het factuur maken niet zo ingewikkeld hoefde te zijn als ik het wel maakte. Ik vond het een hele opgave, het maken van een factuur. Het betekende natuurlijk wel dat er werk geleverd was en dus dat we geld konden verdienen maar het opstellen van de nota was altijd een hele klus. Ik wilde alle facturen op elkaar laten lijken en dat betekende soms dat ik wel iets moest schuiven met informatie of indeling. Nu heb ik een programma waarmee ik een factuur maken kan. Dit programma is echt een uitkomst want het factuur maken kan nu ineens zo enorm snel. Met dit programma is het mogelijk om een factuur te maken maar ook kunnen hier offertes mee opgesteld worden. Ik heb het programma voorzien van alle opties die wij gebruiken binnen facturen en offertes en ook kan ik in dit programma alle andere informatie kwijt. Doordat ik dit programma online overal bereiken kan is het mogelijk dat ik overal ter wereld een factuur of een offerte kan maken. Zo enorm handig om soms vanuit huis even wat administratie weg te kunnen werken zonder dat ik daarvoor echt een werkcomputer hoef te gebruiken.