Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Een grote bbq

Mijn laatste zomer in mijn stad, dit betekende een grote bbq organiseren voor al mijn vrienden en familie. Ik ga een studie volgen in de randstad, waardoor ik daar ook ga wonen. Het is dan ook even slikken om na zo’n lange tijd naar een andere stad te gaan. Je maakt echt wat mee, maar je hebt ook al zoveel opgebouwd. Veel vrienden en kennissen ga ik minder zien en ik vraag mij zelfs af of ik ze überhaupt nog ga zien, je gaat natuurlijk ook weer een leven opbouwen in je nieuwe stad. Dat was des te meer een reden om een grote bbq te organiseren. Mijn ouders hebben net een grote bbq gekocht, letterlijk. Enorm luxe, ik vroeg dus gelijk of ik er gebruik van mocht maken. Om het dan ook makkelijk te maken nodigde ik iedereen uit bij mijn ouders thuis. Er kwamen zo’n vijftig man, wat echt veel was. Gelukkig zijn mijn ouders masters in een grote bbq en hebben ze mij goed geholpen. Er was in ieder geval voor iedereen eten, dat was het belangrijkste. Daarnaast heb ik veel gelachen en hebben we het ontzettend naar onze zin gehad.