Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Een Ingenieursbureau op advies van mijn vriend

Een Ingenieursbureau op advies van mijn vriend

Voor een opdracht hebben wij de hulp ingeschakeld van een ingenieursbureau die ons moet voorzien van glasvezel. Nu zijn wij bij Roos en Bijl aan het juiste adres hiervoor. Er moeten tekeningen worden gemaakt en de opdracht moet ook nog eens snel worden uitgevoerd omdat wij al erg laat zijn gestart door bepaalde omstandigheden. Nu heb ik op aandringen van een vriend die kende is in deze sector dit ingenieursbureau gevonden en nadat wij alles uitgebreid hebben besproken over de glasvezel heb ik mijn vriend toch eens gebeld om te bedanken voor dit ingenieursbureau. Het zijn zeer prettige mensen om mee samen te werken lijkt mij. Zij hebben verstand van de dingen die zij doen en ook nog eens in een zeer brede zin! Erg fijn om te weten dit. Nu kan mijn secretaresse meteen op deze firma terug vallen voor het maken van een afspraak voor een volgende opdracht. Zo zie je maar wat een vertrouwen er opgewekt is door het benaderen van dit ingenieursbureau. Er moet nog worden begonnen met de eerste opdracht en ik ben al bezig met de tweede. En zo zal ik deze tip ook zeker doorgeven aan derden.