Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Een nóg leuker lounge meubel

Een nóg leuker lounge meubel

Afgelopen zomer heb ik enkele weken doorgebracht op het heerlijk Ibiza waar ik echt heb kunnen genieten van goed gezelschap, de heerlijke zon en het goede leven. Dat goede leven probeer ik hier in Nederland ook een beetje te kopiëren, zodat het straks in de lente en zomer zal aanvoelen alsof ik weer op Ibiza ben. Ik denk dat je er meer lol van hebt het thuis goed voor elkaar te hebben, dat dat een zekere rust geeft, dan telkens voor je ontspanning maar naar andere plekken te moeten. Daarom ben ik begonnen met het een stuk ontspannender te maken van mijn eigen tuin, te beginnen bij de aanschaf van een mooi lounge meubel. In mijn zoektocht naar een lounge meubel stuitte ik bij toeval op de website van Dutch Riviera, want ik kende dit merk eerlijk gezegd nog niet. Wel wist ik direct dat ik gevonden had wat ik zocht, want hier hadden ze precies van die ligbedden zoals we die op het eiland ook in de tuin hadden staan. Bovendien kun je bij Dutch Riviera je lounge meubel laten personaliseren, zodat daar de print van je keuze – en dat mag ook een eigen print zijn. Dat maakt het dés te leuker voor mij!