Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Eenheid met lifestyle meubels

Eenheid met lifestyle meubels

Over een maand trek ik in mijn huis. Het koopcontract is gesloten, mijn huidige huurwoning is opgezegd en binnen een maand trek ik in het nieuwe huis. Aankomende maand kan ik er van tevoren al wat aanpassingen maken en ga ik alle kamers in de nieuwe verf zetten. Ik wil er namelijk toch mijn eigen invulling aan geven en bovendien, er staan nu nog geen meubels in, dan kan ik het beter nu gelijk doen dan straks over enkele jaren. Ik hoef gelukkig niet veel te verbouwen, want het huis is verder in prima staat. Wel ga ik wat dingen laten bouwen, en dat heeft vooral te maken met de inrichting van het huis. Ik ben namelijk al bezig enkele lifestyle meubels te laten maken, die in mijn woonkamer komen te staan. Het leuke aan dit soort lifestyle meubels is dat je ze helemaal kan laten maken zoals je dat zelf wilt. Ik kan in woonboulevards geen geschikte meubels vinden die precies in mijn kamer passen. En dat terwijl ik wel ruimtebesparing beoog. Met lifestyle meubels kun je alles in je kamer dezelfde sfeer geven, ik kan ze precies in dezelfde stijl en in dezelfde vormgeving laten maken, met overeenstemmend materiaal en in dezelfde kleur. Dat is precies wat me zo aanspreekt in lifestyle meubels, de eenheid.