Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Erg vertrouwd gevoel als je je kind in een draagdoek tegen je aan hebt

Erg vertrouwd gevoel als je je kind in een draagdoek tegen je aan hebt

Mocht je nog naar een goede draagdoek op zoek zijn, kijk dan zeker eens op de website van Lodger. Hier hebben ze echt een heel functionele en tegelijkertijd zeer mooie draagdoek in het assortiment, die ik recentelijk voor mijzelf heb aangeschaft. Het hoofdje van je kind biedt te weinig ondersteuning om zichzelf omhoog te krijgen dus voor de echt pasgeborenen is het heel raadzaam wel ondersteund te worden, bij voorkeur onderweg in een draagdoek. Ikzelf vind het bovendien een heel prettig gevoel mijn kindje zo dicht tegen me aan te hebben. Het is iets heel natuurlijks je kind zo dicht om je heen te willen hebben en het gros van de tijd dat ze in de draagdoek ligt, ligt ze te slapen. Ik vind het beter dan op afstand, want voor mij voelt het veel beter, ik heb dit lange tijd ook zo gedaan toen ze nog in mijn buik was namelijk. Het voelt voor moeder en kind op die manier heel vertrouwd maar ook mijn man neemt haar het liefst in de draagdoek overal mee naartoe. Daaraan merk je dat we beiden erg gewend zijn aan deze manier van dragen!