Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Fuerteventura: daarom is dit een prachtig eiland om op vakantie te gaan

Fuerteventura bezienswaardigheden

Fuerteventura is een eiland wat onderdeel is van de Canarische eilanden. Het is er altijd warm, omdat het zo’n 100 km verwijdert is van de Afrikaanse kust. Tevens vind je er enorm veel leuke bezienswaardigheden en mooie landschappen. In dit artikel nemen we dan ook graag de Fuerteventura bezienswaardigheden met je door, alsmede veel andere redenen om dit eiland te bezoeken.

Fuerteventura bezienswaardigheden

Een vakantie naar Fuerteventura

Wil je een vakantie boeken naar een eiland waar je niet alleen kunt relaxen op het strand, maar ook mooie landschappen kunt bezoeken? Dan is Fuerteventura het eiland voor jou. Hier vindt je namelijk niet alleen zeer mooie stranden, maar bijvoorbeeld ook een mooi vulkanisch landschap. Dit lijkt veel op Lanzarote, echter zijn de kleuren van het landschap weer anders. Dit eiland is tevens populair omdat het er altijd mooi weer is. Tevens kun je er heerlijk surfen en zijn er talloze stranden te vinden. Er zijn ook veel mooie bezienswaardigheden. Denk aan El Cotillo, wat een vissersdorpje in het noorden is. Veel hippies en surfers gaan hier naartoe, en dat kun je wel merken aan de sfeer die altijd relaxed is. Daarnaast vind je er veel winkeltjes en leuke tapasbarretjes. Mocht je van vis houden, dan is dit ook jouw plaats. Je kunt er namelijk naar een van de heerlijke visrestaurants.

Wanneer je graag gaat surfen, dan kun je Parque Natural de Corralejo eens bezoeken. Dit is een zeer populaire plaats voor surfers. Het is dan ook een eiland wat voor veel mensen geschikt is. Niet voor niets dat het zo populair is onder veel doelgroepen. Er zoveel te doen, en het weer is er altijd goed. Overweeg dus zeker eens om dit eiland te bezoeken te boeken bij een reisorganisatie.