Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

G4S Breda voor goede trainingen

G4S Breda

G4S Breda is een onderneming wat diverse trainingen verzorgt wat betreft veiligheid. Ons bedrijf heeft een aantal mensen in dienst die voorzien zijn van een BHV certificaat. De personeelsleden hebben deze cursus twee jaar geleden gehaald. Het certificaat is twee jaar geldig en daarom moeten zij deze cursus weer opnieuw herhalen. Mijn baas had aan mij gevraagd of ik wilde uitzoeken waar er goede trainingen worden gegeven. Zo kwam ik via het internet terecht op de website van de hierboven genoemde onderneming. Ik ben mij gaan verdiepen op de website naar de mogelijkheden. Er worden zoveel trainingen hier gegeven.

G4S Breda

BHV-Cursus via G4S Breda

De BHV-cursus van groep G4S Breda kan ook gegeven worden op andere locaties. Voor ons was deze locatie prima, omdat ons bedrijf hier het dichts bij in de buurt lag. De trainingen worden gehouden bij Van der Valk Hotel Princeville. Dit hotel is makkelijk te bereiken met zowel openbaar vervoer als met de auto. Via het internet heb ik de medewerkers opgegeven. Dit ging heel erg makkelijk en snel. De cursus wordt gehouden in één dag. Bij een herhalingscursus wordt er minder theorie gegeven als bij een eerste cursus. Bij een herhaling wordt er meer aan de praktijk gedaan.

G4S Breda

Alles goed verzorgd

Wanneer jij hier een herhalingstraining voor de BHV cursus afneemt, dan is dit allemaal goed verzorgd. Dit zit er allemaal bij in de training:

  • Lesmateriaal
  • Digitaal certificaat
  • Lunch
  • Koffie en Thee
  • Blikje frisdrank
  • Indien van toepassing een examen

De medewerkers van ons bedrijf hebben de training als zeer prettig ervaren. Zij hebben weer veel bijgeleerd over de levensreddende handelingen, ontruiming en communicatie, alarmeringen, brand bestrijding. Tevens hebben zij ook geleerd hoe zij moeten reanimeren. Dit met de hand en met een automatische externe defibrillator. Neem ook eens een kijkje op de website van G4S Breda als jij op zoek bent naar een bedrijf voor diverse veiligheidstrainingen.