Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Geboortekaartje uitzoeken blijkt nog lastig

Geboortekaartje uitzoeken blijkt nog lastig

We zijn bezig om een geboortekaartje uit te zoeken, en ik vind het nog best lastig. Ik wil dat het geboortekaartje perfect is, maar kan er maar niet uitkomen wat voor mij perfect is. Ik ben aan het kijken op de kaartjes fabriek, ze hebben daar hele mooie geboortekaartjes, ik denk dat ik uiteindelijk maar mijn moeder om hulp ga vragen. Ik wil namelijk dat het geboortekaartje een goede indruk achter laat op iedereen. Ik wil ergens imponeren, terwijl ik weet dat er belangrijkere zaken zijn waar ik mij mee bezig moet houden. Maar onze familie, van mijn moeders kant, is erg streberig en hebben ook veel oordelen, alles is vaak net niet goed genoeg en dan heb je het ook gedaan. Ik sta nog wel in een goed daglicht en ze vinden dat ik stijl heb, ondanks mijn moeder, zo zeggen ze het dan. Daar trek ik mij niet veel van aan, en mijn moeder trouwens ook niet, maar het voelt dan wel goed als ik een goed geboortekaartje de deur uit doe. Ik heb besloten dat ik over een paar weken gewoon de knoop door moet hakken, desnoods doet mijn man dit. Dan kan ik mij verder bezig houden met een geweldige gebeurtenis, de bevalling.