Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Gebruikte pallets voor vervoer en het opslaan van goederen

Gebruikte pallets voor vervoer en het opslaan van goederen

Gebruikte pallets zijn heel geschikt voor het opslaan van goederen. De pallets zijn namelijk voor eenmalig gebruik en meerdere malen te gebruiken. Ook zijn gebruikte pallets perfect voor transportdoeleinden. De eenmalige pallets kunnen bijvoorbeeld naar een klant die op het andere continent zit. Dan hoeft de pallet niet terug. Dat scheelt veel kosten. De gebruikte pallets van De With Pallet zijn dan een goed alternatief.

Gebruikte pallets naar de behoeften van de klant

Pallets die al een paar keer gebruikt zijn kunnen veel voordeel bieden. De prijs is gunstig en de kwaliteit is hetzelfde. Het zijn vaak europallets die al een paar keer gebruikt zijn. Er is een keuze tussen eerste en tweede kwaliteit europallets. De pallets zijn echter ook in afwijkende maten dan de standaard europallets te bestellen. Er worden regelmatig pallets geretourneerd na gebruik bij De With pallets waardoor ze een tweede ronde krijgen. De With Pallets maakt ze in de eigen werkplaats weer heel volgens de EPAL norm.

Behandeld hout en goed hout

Het hout van de gebruikte pallets is goed hout. Hout dat afkomstig is uit kweekbossen. Wilt u het milieu dubbel besparen? U kunt dan pallets kopen van gecertificeerd hout. Er wordt geen boom voor gekapt. Dit kunt u ook uitdragen naar uw buitenlandse klanten. Voor de export naar landen binnen en buiten Europa kan het hout behandeld worden met een warmtebehandeling. Het hout wordt gedurende een half uur verwarmd met 56 graden Celsius. Zo is het gegarandeerd ongedierte vrij.