Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique

Bent u op zoek naar een leuke museum die u kunt bezoeken? Gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique is een hele goede optie. In Gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique kunt u allerlei kunstwerken bezichtigen van René Lalique.

René Lalique in Gemeentemuseum Den Haag Musee Lalique

René Lalique was een erg goede en bekende kunstenaar. Hij leeft van 1860 tot 1945. In al deze tijd heeft hij Frankrijk vertegenwoordigd. René Lalique is internationaal doorgebroken doordat zijn juwelen en glazen werken erg gewild waren onder de mensen. Lalique ging te werk met een loep. Zo kon hij de kleinste details verwerken in zijn werken, de details maken zijn werk juist zo bijzonder en speciaal.

Gemeentemuseum Den Haag

Bij Gemeentemuseum Den Haag kunt u gebruik maken van allerlei arrangementen. onder anderen de luxe lunch arrangement en prosecco arrangement. De luxe lunch arrangement is wel alleen voor groepen. Wilt u hier met een groep gebruik van maken? Geef dit dan van tevoren aan bij Musee Lalique. Bij deze arrangementen krijg je een lezing van de conservator, hierbij krijgt u een prosecco en vervolgens een lekker lunch in de bloementuin. Bent u benieuwd naar de prijzen vraag dan snel een offerte bij ons aan.