Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Genieten van een goede tuinaanleg

Genieten van een goede tuinaanleg

We hebben een prachtige achtertuin, die echt potentie bezit. De huidige staat is op z’n minst wat verwilderd te noemen, maar daar heb ik me inmiddels op gestort. Ik heb er een bedrijf voor in de arm genomen, namelijk Stoop Tuinen. Ik ben erg te spreken over de tuinaanleg die zij voor anderen hebben uitgevoerd en de foto’s uit hun portfolio die mij onder ogen kwamen spraken zodanig tot de verbeelding dat ik ze heb uitgenodigd eens langs te komen om samen de tuinaanleg te bespreken. De ideeën waar deze architect mee kwam waren echt ongelooflijk origineel en onmiddellijk al werd ik geënthousiasmeerd door de mogelijkheden die er allemaal blijken te zijn. We gaan een geweldige nazomer tegemoet in de tuin die voor ons aangelegd wordt hier. Ik kan het eenieder aanraden eens op de website van Stoop te kijken en je te laten overtuigen door de mogelijkheden die er met dit bedrijf allemaal zijn. Zelf ben ik echt van de tuinen, vind ik het buitenleven erg belangrijk. Er is meer buitenleven mogelijk dan je je bedenkt, zelfs in de winter kun je echt van een goede tuin genieten!