Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Goede zalf voor droge huid gevonden

Omdat ik een zeer droge huid heb, ben ik gaan zoeken naar zalf voor droge huid. Een medewerker van de drogist waar ik vaak kom, adviseerde mij een zalf van Kneipp. De medewerker vertelde mij dat deze producten bekend staan om hun goede huidverdraagzaamheid. Zo kan iedereen het dus met een gerust hart gebruiken. Vooral de extra verzorgende product van dit merk was iets voor mij vertelde de medewerker en daarom besloot ik dan ook om deze te gaan gebruiken. Toen ik de zalf ging gebruiken voelde dit meteen goed aan op mijn huid en het rook ook nog eens heerlijk. Dit product geeft ook nog eens vier en twintig uur een hydratatie aan mijn huid en dat merk je ook. Ben benieuwd hoe lang ik nog last heb van een droge huid. Denk zelf niet heel lang.

zalf voor droge huid

Deze zalf voor droge huid help echt en raad het dan ook iedereen aan

Na een paar dagen, het product van Kneipp te gebruiken, merkte ik dat mijn huid al een stuk rustiger werd. Mijn huid werd weer wat soepeler en de droge huid werd echt aanzienlijk minder. Omdat ik er zo enthousiast over ben, ben ik terug naar de winkel gegaan en ook de douche crème gekocht voor de droge gevoelige huid. Dit product heb je in verschillende geuren en het ruikt allemaal even lekker. Het zal je gaan verbazen als je deze zalf voor droge huid koopt dat het echt werkt. Of je nu een gevoelige huid heb of niet. Ieder huid type kan dit product gebruiken.

zalf voor droge huid