Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Goudbaren

Goudbaren

Goudbaren zijn een goede investering voor beleggers, want goud zal nooit waardeloos worden. In de activa van particuliere bedrijven wordt ook goud openomen. De goudprijzen zijn nu heel gunstig en goudinvestering is een financieel instrument vooral met de stijgende goudprijs.

Edelmetaal wordt grof betaald en fysiek goud krijgt altijd de hoogste prijs. Het is een verzekering voor je kapitaal en loont zich op de langere termijn. Goudbaren zijn een zeldzaamheid van schoonheid en waarde. Voor u als belegger zijn goudbaren ook in de financiële crisis een verzekering voor uw eigen portefeuille.

Een gram goud verkoopt zich als nel voor 38 euro en 500 gram is zo´n 16.000 euro waard. Goud kan alle crisissen trotseren en wordt altijd weer geproduceerd. Goudbaren zijn een alternatief voor geld en goud beleggingen zijn alleen maar rendabel op de langere termijn.

Goudbaren gaan nooit failliet en de handige vorm van deze goudbaren kan men makkelijk opslaan in grote hoeveelheden. Op de goudbaren zit altijd een logo en een serienummer en een reliëf medaille. Goud aanschaffen kunt u bij bekende fabrikanten, zoals Degussa en Heraeus in Duitsland of Pamp in Zwitserland.