Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Hecht je meer aan de verkoopprijs woning of aan de snelheid van de verkoop?

Hecht je meer aan de verkoopprijs woning of aan de snelheid van de verkoop?

Als je snel de verkoopprijs woning wilt incasseren omdat je geen tijd hebt te wachten tot de markt weer aantrekt, dan adviseer ik je echt om eens op de website van Hooghuys Vastgoed te kijken, of anders eens langs te gaan op het adres van hen te Eindhoven. Ik kan je wel vertellen er veel aan te hebben gehad, aangezien ik de verkoopprijs woning wilde hebben om te investeren in een ander huis. Ik droomde er al jaren van naar het buitenland te vertrekken en toen ik daar mijn droomhuis aan het strand te koop zag staan voelde ik aan mijn water dat ik het moest doen, dat ik hiervoor moest gaan. Huizen in het buitenland zijn dikwijls vele malen goedkoper dan die in Nederland en dus kon ik het bedrag makkelijk ophoesten, mits ik mijn eigen hypotheek maar weer terug kreeg. Met het geld dat ik daarvan overhield kon ik gemakkelijk investeren in dit nieuwe huis en bovendien ook nog eens de kosten voor het opknappen van het huis betalen. Ik hechtte dus meer aan snelheid dan aan tienduizend euro meer of minder, wat de verkoop van mijn huis betrof. En daarin ben ik niet teleurgesteld, vandaar ook dat ik Hooghuys van harte kan aanbevelen.