Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Heerlijk toeven op het lounge bankstel

Heerlijk toeven op het lounge bankstel

Mijn vriend en ik wonen nu alweer enkele jaren samen. Het heeft nogal wat voeten in aarde gehad voordat wij besloten echt samen te gaan wonen. Toen we een jaar of twee samen waren, waren de plannen er overigens al. Het sluimerde zo’n beetje tussen ons en we hadden het er al enkele keren over gehad. Echter, toen we eigenlijk de knoop zouden doorhakken kreeg ik een promotieplek, in het buitenland. Allebei zijn we ambitieuze mensen en mijn vriend vond dan ook dat ik deze kans met beiden handen moest aangrijpen, wat ik zelf overigens ook wel aan mijn wateren voelde, en ik besloot ervoor te gaan. Ik moest er wat voor opgeven, want zou mijn vriend lang niet zo vaak meer zien, maar het is het waard geweest. Nu jaren later en alweer jaren bij elkaar wonen we hier heel prettig en zijn we nog steeds aan het bijkopen. Zo kochten we deze zomer een lounge bankstel omdat we dat zo’n leuke sfeer vonden geven. Ik had dit lounge bankstel al langer op het oog en ook mijn vriend was snel overtuigd. Afgelopen zomer was het heerlijk toeven op het lounge bankstel!