Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Het vervangen van radiatoren was nog best simpel

Toen de radiatoren vervangen moesten worden baalde ik flink, ik zag een grote verbouwing voor mij die jaren ging duren. Ik overdrijf natuurlijk, maar dit is geen klusje die je zomaar in een middagje even doet. We mochten van de verhuurder zelf onze radiatoren uit kiezen en dit vond ik een lichtpuntje, zo kon ik kiezen voor strakke en smalle radiatoren, waardoor er meer ruimte gemaakt werd. Op de dag van het vervangen was ik niet thuis, ik had alle deuren opengelaten en een huisgenoot was thuis om er bij te zijn. Ik wist niet wat ik kon verwachten toen ik weer thuis kwam en had ergens het idee dat alles overhoop lag, er in de muur was geboord en we een koude nacht gingen hebben. Ik kwam binnen en klopte aan bij mijn huisgenoot, daar zag ik gelijk dat de radiatoren al klaar waren. ‘Zijn ze nog bezig?’ zei ik. ‘Nee, ze zijn allang klaar, joh, ga maar gauw kijken!’ reageerde mijn huisgenoot enthousiast. Ik vond het wonderlijk dat alle radiatoren in een dag al vervangen waren. Wat een top werk. Het zag er mooi uit en ze werken optimaal, veel beter dan voorheen. Je weet pas wat je mist, wanneer je een nieuwe goed functionerende radiator hebt!