Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

HNW past helemaal bij ons

HNW past helemaal bij ons

De laatste jaren is er heel erg veel veranderd. Nu kennen we het internet al wel meer dan 15 a 20 jaar maar toch heeft dit de laatste jaren een enorme groei gekend. We hebben een wereld leren kennen vol informatie en mogelijkheden en het is bijna onmogelijk om enkel nog op persoonlijk vlak met elkaar te communiceren. Omdat ons bedrijf wel inspeelt op de wereld van het internet is het niet altijd mogelijk om de mensen hier op logisch vlak met elkaar in contact te brengen en zo zijn er wel meer zaken die eerst niet zo belangrijk leken maar dat wel geworden zijn. Ik heb daarom besloten om een traject in te gaan met een bedrijf dat ervaring heeft met HNW, het nieuwe werken. Deze manier van werken past heel erg bij het werk dat wij hier doen en het spreekt me erg aan om op deze manier met elkaar om te gaan. HNW wordt aankomende week bij ons in het bedrijf geïntroduceerd en dat wordt gedaan door Vissers en Werkman. Ik vond de website van dit bedrijf en pas daarna las ik over HNW maar ik denk dat ik enkel heel erg enthousiast kan zijn.