Wetenschap Blog

Wetenschap verandert je wereld

Houten pallets de With Pallets

Houten pallets de With Pallets

Zoekt u een goede partner in houten pallets? Dan zit u goed bij De With Pallets. De With Pallets levert houten pallets in alle soorten en maten. De meeste maten zijn op voorraad leverbaar en afwijkende maten zijn in serie te maken met eigen machinerie in het bedrijfspand. Vertel de hoeveelheid pallets, het formaat pallet en wanneer u de pallets wilt hebben via mail of telefoon en de De With Pallets levert ze binnen vierentwintig uur bij u bedrijf af.

Nieuwe en gebruikte houten pallets

De With Pallets levert nieuwe en gebruikte pallets. De nieuwe pallets zijn europallets. Er is ook ruime keuze in gebruikte pallets. Dat zijn tweedehands europallets en gerecyclede pallets. Alle pallets zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen volgens de ISPM-15 norm een warmtebehandeling ondergaan om parasieten buiten de deur te houden. Zo kunnen de pallets over de hele wereld worden getransporteerd om bij de klant de vracht af te kunnen leveren.

Gebruikte houten pallets met oog voor het milieu

De gebruikte pallets bij de With Pallets zijn goedkoper dan de nieuwe pallets. Nog een pluspunt is dat deze pallets milieuvriendelijker zijn dan de nieuwe houten pallets. Alle pallets zijn overigens gemaakt van hout dat afkomstig is uit beheerde bosbouw. Daar zijn deze pallets ook voor gecertificeerd. De gebruikte pallets zijn al dan niet gerestaureerd in de eigen werkplaats van de With Pallets en niet van nieuw te onderscheiden. Deze pallets bieden vele voordelen om uw goederen goedkoop en milieuvriendelijke bij uw klant af te leveren.